Mijn dienstverlening

U kunt bij mij terecht voor een volledige (wellness-) voetverzorging.


Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid en kan ik voor verlichting van voetklachten zorgen door het maken van ortheses, plaatsen van nagelbeugels of het repareren van nagels d.m.v. gel en acryl.


Ook kunt u voorbehandeling van een risicovoet bij mij terecht. Hierbij moet u denken aan mensen met reuma en/of diabetes, spasmen of een verwaarloosde voet. Afhankelijk van uw zorgverzekering kunt u uw behandeling bij mij (deels) vergoed krijgen. Raadpleeg voor uw zorgprofiel uw huisarts of (diabetes)verpleegkundige. Ook heb ik contracten afgesloten met diverse podotherapeuten zodat cliƫnten die door hun zorgprofiel onder de podotherapeut vallen, hun behandeling bij mij voor het grootste deel vergoed krijgen vanuit de basisverzekering.


In 2018 heb ik de opleiding Sportpedicure succesvol afgerond. Dus sporters zijn bij mij aan het juiste adres voor de behandeling van sportgerelateerde blessures zoals hielspoor en traumanagels. De behandeling is erop gericht dat de sporter weer door kan met wat hij/zij het liefste doet. Middels medical taping en massages kan ik snel voor verlichting zorgen.


Vanaf september 2020 is het mogelijk om een voetreflexbehandeling te boeken bij mij. Raadpleeg voor prijzen de prijslijst.


Bent u nog op zoek naar een leuk cadeau? Denk eens aan een pedicurebon!!! Ik pak de bon feestelijk voor u in en de ontvanger kan met mij een afspraak maken wanneer het hem/haar schikt.

Kijkt u rustig rond op mijn site en vul voor meer informatie of het maken van een afspraak het contactformulier in.